Smidigt med ett mobilt kassasystem

Är det så att du har en butik, så kanske ett mobilt kassasystem kan vara något för dig. Fördelarna med ett mobilt kassasystem är många. Det kan underlätta en hel del i din verksamhet att använda dig av ett bra butiksdatasystem. Ett bra kassasystem är det som heter Wave POS. Med detta butiksdatasystem får du:

  • Egenutvecklad programvara med stöd för Open Source
  • Uppdaterade priser
  • Uppdaterade artiklar
  • Aktuella kampanjer från grossister och leverantörer
  • Enklare administration

Genom att gå över till ett digitalt system för din kassa, så kan du ha koll på det mesta och det sparar både tid och pengar. Det blir enklare för dig att se till att det är de rätta priserna samt att du även har koll på dina artiklar utan att behöva inventera ständigt.

Satsa på ett kassasystem som är mobilt

Är det så att du tycker att det verkar smidigt med ett mobilt kassasystem? Då kan du med fördel skaffa dig ett sådant. Bakom Wave POS står företaget ClearOne. De har skapat detta system med tanke på butikers behov, så att man kan täcka dessa. Systemet i sig har även en massa smarta användningsområdens samt att det har även en massa smarta funktioner. Det innebär att dels har du en enklare administration för dig själv, dels kan du ge dina kunder en snabbare och bättre service. Du har alltid rätt pris i systemet samt att det finns smarta integrationer, smarta betalningar, statistik och analyser samt en massa mer. Du som har butik, eller tänkt starta upp en, du gör helt rätt i att satsa på detta smarta system.